L’H Digital

Es presenta una nova ONG que vol potenciar el bàsquet entre els nens i els joves del Senegal

Formada per gent de L’H i Villarrobledo
El pròxim dilluns es presenta l’ONG ‘Rec in your memory’, una iniciativa de l’hospitalenc Boris Balibrea i d’altres persones de L’H i de Villarrobledo que com ell estan relacionades amb el món del bàsquet. L’ONG promourà el bàsquet entre infants i joves de la ciutat de Louga, al Senegal.

Boris Balibrea, exjugador i exentrenador del CB L’Hospitalet, i altres amics relacionats amb el bàsquet van decidir muntar un campus d’aquest esport a Louga el passat estiu en col•laboració amb el jugador senegalès Mouhamadou Diop. L’experiència va ser tan positiva que Balibrea i altres persones del bàsquet tant de L’Hospitalet com de Villarrobledo (on ara és entrenador Balibrea) van decidir fundar una ONG: ‘Rec in your Memory’.

L’ONG vol ajudar i cooperar amb els nens i joves a través del bàsquet. La intenció en enviar material de forma continuada (pilotes, equipaments, sabates), finançar la millora de les pistes esportives i donar beques esportives d’estiu per a campus de bàsquet a Europa i beques d’estudi a Espanya.

El pròxim dilluns, 22 de desembre, a les 20 hores, es presenta l’ONG a l’auditori de l’Hotel Hesperia-Tower. En l’acte participaran personalitats del bàsquet com ara Rafael i David Jofresa, Manel Bosch, Mateo Rubio o Xavi Garcia. Segons Boris Balibrea “volem que personalitats del bàsquet, empreses i administracions aportin diners per a aquesta nova ONG”.
Más información: aquí